Overheid

De overheid is één van de grootste en snelst groeiende werkgevers van Nederland. Veranderende wetgeving en factoren zoals digitalisering zorgen voor nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Daarbij is een flexibele schil nodig die inspeelt en meebeweegt met de continue fluctuatie van de bezettingsgraad. 

Start People is reeds veertig jaar actief in bemiddeling voor overheidsfuncties en is daarmee dé specialist van de arbeidsmarkt. Met onze deskundigheid helpen wij bij het adequaat invullen en inrichten van een optimale en flexibele schil. Dit doen we door een grondige selectie van de beste mensen in de markt die snel en flexibel inzetbaar zijn.

Direct vacature aanmelden

De mensen van Start People

Start People zet zich dagelijks in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Door onze persoonlijke begeleiding en betrokkenheid creëren wij binding en bouwen wij een wederzijds vertrouwen op met onze medewerkers. Wij staan voor onze mensen en bemiddelen ze vol overtuiging naar een volgende uitdaging. Dit alles draagt bij aan de ontzorging die wij bieden als HR-partner.

Contact opnemen

Onze medewerkers zijn flexibel of op zoek naar vastigheid. Willen fulltime of parttime werken. Zijn ervaren of maken een carrière switch. Maar zijn bovenal gedreven en gemotiveerd om een (semi)overheidsorganisatie te versterken. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie gaan wij op zoek naar de juiste match

Dit kan in de functie van: 

  • Projectmedewerker;
  • Medewerker klantenservice;
  • Baliemedewerker;
  • Docent;
  • Financieel-administratief medewerker;
  • Vaccinatiemedewerker & coronatester;
  • Diverse overheidsfuncties t/m schaal 8

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging in de buurt. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct ons tarief weten? Laat uw vacature of aanvraag achter in het onderstaand contactformulier en dan wij nemen contact met u op! 


Direct vacature aanmelden

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.