• Blog
2 minuten leestijd

Wat is Dag van de Flexmedewerker?

Op de derde donderdag van juni is Dag van de Flexmedewerker. In deze blog ontdek je waarom Start People de Dag van de Flexmedewerker organiseert en wat we precies doen om onze dankbaarheid te tonen. Laat je inspireren en vier Dag van de Flexmedewerker dit jaar met ons mee!

Wat is Dag van de Flexmedewerker?

‘Dag van de Flexmedewerker’ is een dag waarop Start People haar flexibele arbeidskrachten in het zonnetje zet. De dag valt ieder jaar op de derde donderdag van juni. Op deze dag geven wij flexmedewerkers de erkenning die zij verdienen voor hun waardevolle bijdrage aan de arbeidsmarkt. 

Waarom organiseert Start People Dag van de Flexmedewerker?

Start People organiseert Dag van de Flexmedewerker omdat we dankbaar zijn voor het harde werk van onze flexmedewerkers! Zij zijn de bouwstenen van onze organisatie en wij zijn trots op iedereen die zich voor onze organisatie inzet. De Dag van de Flexmedewerker is een moment van erkenning voor de bijdrage die zij leveren aan bedrijven en organisaties in diverse sectoren. 

Wat doet Start People op Dag van de Flexmedewerker?

Op Dag van de Flexmedewerker willen wij alle flexmedewerkers persoonlijk bedanken voor hun inzet. Dit gebeurt op verschillende manieren zoals het langsbrengen van een leuk presentje en een bijzondere kaart. Wij zien dit als het perfecte moment om onze dankbaarheid te tonen voor de waardevolle bijdrage van flexmedewerkers aan de arbeidsmarkt. Wil jij je flexmedewerkers ook in het zonnetje zetten op deze dag? Organiseer een gezellige activiteit of deel een leuk presentje uit! 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan onze vacaturepagina. Weet je nog niet goed wat je wilt? Doe dan een open inschrijving! Wij helpen je verder! 

Deel dit artikel