Selfie politieman met kinderen.
 • Online magazine
2 minuten leestijd

Ons werk magazine - 5e editie

Een online magazine vol interessante artikelen, een video, blog en infographic, speciaal voor HR-professionals.

Het Ons werk magazine verschijnt zes keer per jaar. Deze vijfde editie is gericht op de overheid, maar ook minstens zo interessant om te lezen voor andere sectoren.

In deze editie lees je onder andere over: 

Toekomstbestendig: hoe dan?
De vergrijzing is ook bij veel overheidsorganisaties duidelijk zichtbaar. Hoe zorgen we er nu voor dat mensen gezond, productief en mét plezier aan het werk blijven en we ook aantrekkelijk zijn voor nieuwe instroom? Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar Strategisch HRM is overtuigd van de kracht van amplitie: het versterken en optimaliseren van de aanwezige vitaliteit, het werkvermogen en de inzetbaarheid. Benieuwd hoe deze aanpak ook voor jouw organisatie kan werken? 

 Lees hier het verhaal

Diversiteit bij de politie
Burger of medewerker: bij de politie is iedereen welkom. Althans, dat is hun doelstelling. Als grootste werkgever binnen de overheid streeft de politie naar een divers personeelsbestand, omdat dit een voorwaarde is om op een goede manier te kunnen opereren. Marieken Westerink, strategisch adviseur Sociale Veiligheid, legt uit hoe en waarom de politie streefcijfers inzet om uiteindelijk de omslag te maken naar werving op basis van competenties.

Lees meer

Wat vind jij? Werkdruk & werkgeluk

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt bij veel organisaties voor een hoge werkdruk. Dit kan een negatieve impact hebben op het werkgeluk en kan uiteindelijk leiden tot verzuim en uitval. Hoe houd je je medewerkers juist nú gelukkig? Ontdek hoe Start People én onze klanten hiermee omgaan.

Lees het artikel

Meer over Ons werk

Wil je meer weten over de dienstverlening van Start People? Of wil je graag meewerken aan een van de komende edities van Ons werk Magazine? We komen graag met je in contact!

Neem contact op met Start People

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

 • Werken in een Nieuwe Wereld 1
  Online talkshow

  Jelle Post (Kadaster) en Anja Marten (RVO) over Ontwikkeling

  Lees meer
 • Werken in een Nieuwe Wereld 1
  Online talkshow

  Sebastiaan Rozema (Start People) en Janet de Vries (Politie) over Digitalisering

  Lees meer
 • Werken in een Nieuwe Wereld 1
  Online talkshow

  Guido Heezen (Effectory) en Fariba Ahmadi (Start People) over Hybride werken

  Lees meer