Dame aan het werk bij Heks 'n Kaas.
  • Online magazine
2 minuten leestijd

Ons werk magazine - 6e editie

Een online magazine vol interessante artikelen, een video, blog en infographic, speciaal voor HR-professionals.

Het Ons werk magazine verschijnt zes keer per jaar. Deze zesde editie is gericht op de branches industrie & logistiek, maar ook minstens zo interessant om te lezen voor andere sectoren.

In deze editie lees je onder andere over: 

Toekomstbestendig: hoe dan?

Het ideaalplaatje kennen we allemaal wel. Instroom, doorstroom en uitstroom leiden ertoe dat medewerkers met de juiste kwaliteiten op de juiste plaatsen en binnen de juiste functies worden ingezet. We zijn dan continu bezig met ontwikkeling en groei. Maar hoe pak je dat aan in de praktijk? Met deze 8 belangrijke stappen blijft ook jouw organisatie toekomstbestendig.

Bekijk de infographic

 

Groeiruimte realiseren zonder uit te breiden

Bij een aantal opdrachtgevers lopen pilots om de personeelsplanning op een slimmere manier in te vullen. Inmiddels zien we dat onze voorspelling uitkomt: hetzelfde werk wordt met minder mensen efficiënter uitgevoerd. Er is meer betrokkenheid en werkplezier én minder verzuim. Benieuwd hoe we dat doen?

Lees het blog van regiodirecteur Sven Veldhuizen

Wat vind jij? Binden en boeien

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt bij veel organisaties voor een lagere instroom. Uitstroom kunnen we ons eigenlijk niet permitteren. Hoe pakken organisaties in de sectoren Logistiek & Industrie dit aan? Hoe binden en boeien zij medewerkers in deze krappe arbeidsmarkt?

Lees het artikel

 

Meer over Ons werk

Wil je meer weten over de dienstverlening van Start People? Of wil je graag meewerken aan een van de komende edities van Ons werk Magazine? We komen graag met je in contact!

Neem contact op met Start People

 

Deel dit artikel