Dame aan het werk.
  • Blog
2 minuten leestijd

Werken in Noord-Nederland

Noord-Nederland staat ook wel bekend als ‘Energy Valley’ en is dus dé plek voor liefhebbers van innovatie. Op zoek naar iets nieuws? Lees hier of een uitdaging in Noord Nederland bij jou past!

Met sterke focus op technologie, duurzaamheid en logistiek, biedt de omgeving een brede keuze aan carrièremogelijkheden waar innovatie en vooruitgang centraal staan. Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging, wilt groeien in je vakgebied of simpelweg een frisse wind door je carrière wilt laten waaien, ben je in het Noorden van Nederland aan het juiste adres!

Wonen en werken in Noord-Nederland

Het noorden van Nederland is niet alleen een prachtige provincie om te wonen, maar ook een bruisende regio om te werken. Met diverse bedrijven, een voorsprong in duurzaamheid en een dynamische sfeer, is Noord-Holland een ideale plek om jouw carrière op te bouwen. Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging, wilt groeien in je vakgebied of simpelweg een frisse wind door je carrière wilt laten waaien, ben je in het Noorden van Nederland aan het juiste adres!  Bij Start People hebben we veel openstaande vacatures in het noorden. Kijk op onze vacaturepagina en ontdek welke baan bij jou past. 

Starter in Noord-Nederland

Binnenkort afstuderen of net klaar met jouw studie? In Flevoland, Friesland en Groningen liggen veel kansen voor startende professionals. Hier staan ze namelijk te springen om talenten zoals jij! De regio barst van de mogelijkheden voor starters in de transport, logistiek, administratie en meer vakgebieden. Als jij net begint aan je carrière, bieden wij betaalde opleidingen aan om jou op te leiden tot een vakbekwame professional. Wat dacht je bijvoorbeeld van het behalen van je rijbewijs CE om aan de slag te gaan als chauffeur? Weet je nog niet precies wat bij jou past? Geen zorgen, stuur ons een open inschrijving en wij helpen jou graag op weg!

Bereid je goed voor op sollicitatiegesprekken

Goede voorbereiding is het halve werk. Zeker als het gaat om sollicitatiegesprekken! Zodra je een interessante vacature hebt gevonden, is het tijd om je voor te bereiden. Verdiep je in het bedrijf, de functie en de sector. Oefen het beantwoorden van veel gestelde sollicitatievragen, zodat je zelfverzekerd het gesprek ingaat. Kun je wel wat hulp gebruiken? Neem een kijkje bij onze blog over de meest voorkomende vragen tijdens een sollicitatiegesprek.

Deel dit artikel