branche-overheid-2

Toe aan een switch? Wij zien overal kansen!

Bij Start People helpen jou graag bij het vinden van een baan die bij jou past. Ben jij toe aan een switch? Of je nu wil werken in de administratie, productie, logistiek, overheid of transport.. Wij zien overal kansen!

 

Bekijk direct alle vacatures

Vind jouw baan via Start People

Bij Start People kijken we anders naar mensen en werk. Ons grote, sociale hart klinkt zelfs door in onze missie: ‘Iedereen kansrijk maken en houden’. Wij zijn er voor iedereen die kansen wil pakken, zijn betrokken en vergeten niet hoe belangrijk werk is om verder te komen.

We zijn groot. Daarom vinden we altijd voor iedereen een kans. We werken voor de overheid, grote commerciële bedrijven en het mkb. We zijn er voor mensen die weten wat ze willen én voor de mensen die juist wat meer hulp nodig hebben. Een helpende hand nodig? Dan zorgen we voor een opleiding die je meer kansen geeft.

De voordelen van werken via Start People

  • Wij werken voor de overheid, grote commerciële bedrijven en het mkb. Hierdoor zit er altijd wel iets voor je tussen!
  • We bemiddelen zowel in flexibele als in vaste banen, hierdoor bieden wij jou altijd een kans die bij jou past.
  • Onze medewerkers op de vestigingen staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden gedurende jouw gehele sollicitatie proces, maar ook daarna.
  • Start People is een van de grootste opleiders voor flexmedewerkers, bij ons staat jouw groei centraal.
  • Een hypotheek met een flexcontract? Geen probleem, bekijk hier de mogelijkheden.
Pak je Kans

Toe aan een switch?

Of je nu al precies weet wat je wil, of nog niet. Wij zijn er voor iedereen. Solliciteer op één van onze vacatures of schrijf je bij ons in. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past.

Altijd kansen zien. Ons werk.

Per jaar helpen we meer dan 53.000 mensen aan een baan, leiden we meer dan 4.000 flexmedewerkers op om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en begeleiden we ruim 15.000 gedeeltelijk arbeidsgeschikten naar werk.

Daarnaast vinden we het bij Start People belangrijk dat alles goed geregeld is voor jou. Zo kan je bij ons 100+ online trainingen volgen, hebben we korting op zorgverzekeringen en zorgen we dat je ook met een flexcontract in aanmerking komt voor een hypotheek. Ga jij werken via Start People? Dan krijg jij automatisch deze Start People Extra's.

Kom werken bij één van onze topwerkgevers

Pak jij je kans?

Met meer dan 2000 vacatures en banen in verschillende branches en vakgebieden zijn er voor jou altijd kansen! Pak jij vandaag je kans nog?